Werkplek Online

Maak kennis met werken in de cloud

Basic Werkplek Online

Dit pakket biedt de onderstaande functionaliteiten:

  • Office standaard
  • Hybride werken
  • Maatwerk software
  • Exclusief support

Vanaf € 45,00 per maand
per gebruiker

Werkplek Online

Dit pakket biedt de onderstaande functionaliteiten:

  • Office standaard
  • Hybride werken
  • Maatwerk software
  • Inclusief support

Vanaf € 65,00 per maand
per gebruiker

Werken in de cloud blijkt steeds vaker een passende oplossing. Niet gek, want vrijwel elke dag komen er nieuwe mogelijkheden en toepassingen bij.

Het enige wat je nodig hebt is een eenvoudige pc, laptop of tablet. Inloggen doe je vanaf de plek waar jij wilt. Thuis, op kantoor of onderweg, waar je ook bent. Zolang je een werkende internetverbinding hebt, kun je inloggen op jouw online werkplek. 

Waarom kiezen voor werkplek online?

Altijd en overal

Het maakt niet uit waar je bent. Of je nou op kantoor zit of thuis, Je kan altijd veilig bij jouw progamma’s en bestanden. Zo wordt werken binnen je organisatie nog gemakkelijker.

~

Veilig opgeslagen

Bij Werkplek online staat data veilig opgeslagen in de cloud. Dit betekend dat er niets meer lokaal draait wat verloren kan raken als een computer of laptop defect gaat.

s

Monitoring

Door vroegtijdig signaleren en proactief handelen lossen we problemen al op voor ze daadwerkelijk voordoen. Zo kan jij altijd door met wat echt belangrijk is voor jou organisatie/

Waar kunnen we je nog meer bij helpen?

Netwerkbeheer

Om goed te kunnen werken in de werkplek online is een goed netwerk de basis. Als het netwerk niet in orde is kunnen er problemen onstaan tijdens het werken op de werkplek online.

Wij bij Direct-Networks zorgen voor een sterk en veilig netwerk, en kijken samen met je naar een passende oplossing voor jouw organisatie.

Werkplek beheer

Zelf geen omkijken hebben naar de werkplekken binnen je bedrijf? Wij regelen dit met de juiste monitoring kunnen wij proactief handelen zodat een werkplek nooit onnodig onbruikbaar is.

En geef nou toe. Werken is veel fijner op een nette en snelle werkplek dan op een rommelige en oude werplek met matige hardware.