WebDevelopment

Achter de schermen van een goed functionerende website schuilt heel wat werk, kennis en ervaring. Wij van Direct-Networks helpen je daarom graag een handje. Wij leveren een betrouwbare en effectieve service in de vorm van webdevelopment. Je kunt bij ons terecht bij het gehele proces van het opzetten van een goede website. Wij designen, hosten, bouwen en onderhouden jouw site voor jouw bedrijf, restaurant of zakelijke onderneming. Direct-Networks luistert naar jouw wensen en levert hierdoor een persoonlijke en zorgvuldige service op maat voor jou!

Webdevelopment

Onder webdevelopment worden tal van technische acties en diensten verstaan voor het opleveren van een website. Wij van Direct-Networks begeleiden je door het complete proces heen. Je kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend kopje koffie om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw toekomstige website of webshop. Wij werken graag met de nieuwste technieken en gaan voor de meest efficiente oplossing. Hiermee streven wij naar een optimaal resultaat voor zowel de klant als voor onszelf.

Wij bouwen onze websites door middel van het contentmanagementsysteem (CMS) WordPress. Een CMS zorgt ervoor dat het proces van webdevelopment versimpeld wordt waardoor een website of webshop sneller en efficienter gerealiseerd kan worden. Binnen WordPress gebruiken wij veelal het thema Divi. Dit ondersteunt het proces van webdevelopment door de variatie in web designs te vergroten.

Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan zeker contact met ons op via onze contactpagina. Wij streven er naar om binnen 24 uur bij je te zijn met een antwoord.

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, kun je er tegenwoordig niet meer onderuit. Als je gezien en gehoord wilt worden, is het van belang dat jouw potentiele klanten je kunnen bezoeken en bereiken via een netjes opgezette website waarop meteen duidelijk is wat jouw bedrijf doet. Het geeft een eerste indruk van je onderneming en daarom is het hebben van een nette website zonder gebreken iets wat noodzakelijk is. Direct-Networks helpt je graag hierbij door een goed opgezette website af te leveren. Wij zorgen voor het website development en richten ons op jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem zeker contact met ons op!

Hulp nodig met je webhosting en domein(en)?

Direct-Networks is als IT-Dienstverlener ook actief binnen de wereld van webhosting en domeinregistratie.
Naast het bouwen van websites kunnen we dus ook helpen met onderbrengen van je website en domein(en). Je kunt het zelfs
volledig uit handen geven, zo krijg je een compleet nieuwe website opgeleverd die al up and running is.