Webdesign

Als ondernemer is het van belang dat je een goede en professionele website hebt. Een essentieel onderdeel hiervan is het hebben van een goede website. In een tijd waarin een groot deel van ons leven zich online afspeelt, moeten potentiële klanten jouw bedrijf online gemakkelijk kunnen vinden. Een goede website vergroot de kans dat klanten je vinden én tot actie overgaan.

Ben jij een ondernemer uit de regio Eindhoven en zoek je een webdesign bureau Eindhoven? Direct-Networks is een webdesign bureau uit Veldhoven dat al een aardig webdesign portfolio heeft opgebouwd. Door onze snelle en betaalbare service, onderscheiden wij ons van meerdere webdesign bureau’s in de regio Eindhoven.

Meer weten over het designen van een snelle en gebruiksvriendelijke website? Kijk op webdesign of neem direct contact met ons op!

Gebruiksvriendelijke website

Geen hoge kosten

Onderhoud ook mogelijk

Website door Direct-Networks: het traject

Hoe verloopt een design en development traject bij Direct-Networks? Want elke project is maatwerk en verschilt van opdracht tot opdracht.

Nadat je contact hebt opgenomen met Direct-Networks, plannen we eens een bak koffie in om je wensen te bespreken. Wat wil je bijvoorbeeld met je site bereiken, want tot welke acties of conversies moeten bezoekers overgaan? Of welke uitstraling moet je website hebben. Dit zijn enkele vraagstukken die we tijdens dit gesprek behandelen om zo over te kunnen gaan tot een bouw en design traject van de website.

j

De tekentafel

We gaan aan de slag nadat we een kennismakingsgesprek hebben gehad waarin we de wensen hebben besproken.
Wij gaan nu brainstormen over hoe we jouw wensen en doelen kunnen bereiken met een krachtige en mooie website. Om het algemene concept te visualiseren, maken we prototypes.

 

"

De ontwikkeling

We gaan de website nu volledig ontwikkelen en bouwen zoals we eerder hebben besproken, na het bespreken van de concepten.
We kijken naar de compatibiliteit van de website, zodat hij goed werkt op verschillende apparaten, maar ook goed werkt op alle verschillende browsers.

 

"

De afronding

We gaan de website nu volledig afronden, waarin we de website dieper induiken en kijken hoe we de website zo goed mogelijk vindbaar kunnen maken met behulp van SEO. (Search Engine Optimization)

 

"

De oplevering

De website is nu online voor alle bezoekers en klanten! Maar dit wil niet zeggen dat u vanaf nu alles zelf moet doen! Wij kunnen u ook helpen bij het onderhouden van uw website, maar ook bij het hosten van uw website via onze webhosting service.

 

Wij werken aan de toekomst

Wij streven er naar een CO2-neutraal bedrijf te worden voor 2025. Daarom planten we nu al bij elke opdracht 10 bomen, en bij elke factuur 1 boom.

Website onderhoud

Naast webdesign en devopment bieden we ook website onderhoud aan. Ga je bijvoorbeeld uitbreiden of wil je aanpassingen doen aan je site, maar heb je hier zelf de kennis niet voor in huis? Dan kan Direct-Networks ook het onderhoud aan de site uitvoeren.

Nadat we hebben besproken wat er precies moet gebeuren, zorgt Direct-Networks dat de aanpassingen snel worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als:

WordPress updaten

o

Content plaatsen

Nieuwe pagina’s maken

l

Formulieren toevoegen

Hulp nodig met je webhosting en domein(en)?

Direct-Networks is als IT-Dienstverlener ook actief binnen de wereld van webhosting en domeinregistratie.
Naast het bouwen van websites kunnen we dus ook helpen met onderbrengen van je website en domein(en). Je kunt het zelfs
volledig uit handen geven, zo krijg je een compleet nieuwe website opgeleverd die al up and running is.