Web Development & Design

Als ondernemer is het van belang dat je een goede en professionele website hebt. Dit is tegenwoordig essentieel om je concurrenten voor te blijven in de tijd waarin een groot deel van zaken doen zich online bevindt.

Een goede site creëert betrouwbaarheid voor de klant, en vergroot de kans dat een klant echt tot actie over gaat.

Ben je ondernemer uit de regio Eindhoven en zoek je een webdesigner in de regio Eindhoven? Direct-Networks helpt van A tot Z bij het opzetten van een website geschikt voor jouw onderneming.

Meer weten over hoe we je verder kunnen helpen?
Neem dan zeker contact met ons op.

Hoe ziet het traject eruit?

Hoe verloopt een design en development traject bij Direct-Networks? Want elke project is maatwerk en verschilt van opdracht tot opdracht.

Nadat je contact hebt opgenomen met Direct-Networks, plannen we eens een bak koffie in om je wensen te bespreken. Wat wil je bijvoorbeeld met je site bereiken, want tot welke acties of conversies moeten bezoekers overgaan? Of welke uitstraling moet je website hebben. Dit zijn enkele vraagstukken die we tijdens dit gesprek behandelen om zo over te kunnen gaan tot een bouw en design traject van de website.

Wij werken aan de toekomst

Wij streven er naar een CO2-neutraal bedrijf te worden voor 2025. Daarom planten we nu al bij elke opdracht 5 bomen, en bij elke factuur 1 boom.

Website onderhoud

Naast webdesign bieden we ook website onderhoud aan. Ga je bijvoorbeeld uitbreiden of wil je aanpassingen doen aan je site, maar heb je hier zelf de kennis niet voor in huis? Dan kan Direct-Networks ook het onderhoud aan de site uitvoeren.

Nadat we hebben besproken wat er precies moet gebeuren, zorgt Direct-Networks dat de aanpassingen snel worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als:

WordPress updaten

o

Content plaatsen

Nieuwe pagina’s maken

l

Formulieren toevoegen

Hulp nodig met je webhosting en domein(en)?

Direct-Networks is als IT-Dienstverlener ook actief binnen de wereld van webhosting en domeinregistratie.
Naast het bouwen van websites kunnen we dus ook helpen met onderbrengen van je website en domein(en). Je kunt het zelfs
volledig uit handen geven, zo krijg je een compleet nieuwe website opgeleverd die al up and running is.