Ons Portfolio

In het afgelopen jaar hebben we al enkele resultaten en uitkomsten mogen bieden aan onze klanten.
Ben jij benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan hier ons volledige portfolio. Of ben je benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor jou?
Neem dan direct contact met ons op.

Ons web design Portfolio

Van Keulen Geschenken

Voor Van Keulen Geschenken doen we sinds 2022 het onderhoud aan de website. Nadat Max IT Solutions is gestopt is deze klant overgedragen aan Direct-Networks zodat ook zij nog vele jaren stappen kunnen blijven maken op gebied van bereikbaarheid.

Van Keulen Geschenken is al jaren hét vertrouwde adres voor geschenken in de breedste zin van het woord en veel bedrijven weten Van Keulen Geschenkpakketten ondertussen al te vinden. Wil je een kijkje nemen op de site? Klik dan hier.

HostValues

HostValues zocht een nieuwe website die paste bij hun branche, namelijk gamehosting. Deze hebben we toen ontwikkeld waarin we vooral hebben gekeken naar het bestelproces. Dagelijks krijgen ze meerdere bestellingen, en deze moet allemaal vloeiend verlopen. Anders zal de klant al voor zijn bestelling afhaken, en gaan richting de concurrent.

HostValues is al ruim één jaar actief op de markt van hosting. Ze zijn dan ook de hosting provider die voor ieder wat wils heeft! De diensten hebben de scherpste prijzen zodat iedereen een gaming server kan realiseren! Wil je een kijkje nemen op de site? Klik dan hier.

Autobedrijf VosCars

Voor Autobedrijf Vos-Cars doen we sinds 2022 het onderhoud aan de website. Nadat Max IT Solutions is gestopt is deze klant overgedragen aan Direct-Networks zodat ook zij nog vele jaren stappen kunnen blijven maken op gebied van bereikbaarheid.

VosCars is sinds 2016 staat ons dynamisch autobedrijf garant voor een topklasse collectie en toonaangevende service. Al hun auto’s zijn in technische en optische topstaat en worden altijd met garantie geleverd. Wil je een kijkje nemen op de site? Klik dan hier.

Enthousiast?

Enthousiast geworden naar aanleiding van ons portfolio? Neem dan zeker contact met ons op.
We helpen je graag met de aanpak van jouw project!

Ons IT-Beheer Portfolio

Van Keulen Geschenken

Van Keulen Geschenken kampten met grote netwerk problemen toen ze de overstap maakten om te gaan werken in cloud. Ze haalden niet de snelheden die ze nodig hadden, waardoor ze continu met prestatie problemen kampten op het netwerk.

In de periode van drie maanden hebben we samen met Van Keulen Geschenken gekeken naar hun wens, en hebben we metingen gedaan over welke prestaties verbeterd moeten worden. Toen dit eenmaal bekend was hebben we een volledig nieuw netwerk aangelegd. Waardoor zij nu optimaal en veilig kunnen werken in de cloud.

Pensioentijd

Pensioentijd zocht naar een security oplossing voor de laptop en opslag van de data van het bedrijf. Ze wisten niet hoe ze dit het beste konden aanpakken, en riepen de hulp in van Direct-Networks.

Direct-Networks heeft toen samen met Pensioentijd het probleem aangepakt waardoor nu alle laptops zijn voorzien van een goede firewall, virusscanner en een cloud verbinding voor de bedrijfsdata. Hierdoor is Pensioentijd nu ook goed beschermd tegen cyberaanvallen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op, en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden.