Netwerkbeheer

Stabiele en veilige verbindingen zijn de basis van een degelijk netwerk. Niet alleen wordt verondersteld dat de verbindingen eigenlijk altijd “werken”, ook wordt door de opkomst van de cloud een goede en snelle verbinding cruciaal.

Als we het over “het netwerk” hebben, dan bedoelen we de verbindingen: zowel binnen het netwerk, als erbuiten. Koppelingen en verbindingen tussen de apparatuur (binnen) en verbindingen naar het internet (buiten). Alle zaken die onder het netwerk vallen worden door ons geleverd, ingericht, beheert en bewaakt.

Meer weten over hoe we je verder kunnen helpen?
Neem dan zeker contact met ons op.

Waar moet je aan denken bij Netwerkbeheer?

Een netwerk bestaat uit veel verschillende verbindingen, koppelingen en apparaten. Denk aan de glasvezelverbinding, firewall, printers. We bouwen daarvoor de benodigde netwerken. Van eenvoudig tot complex, we zorgen voor een stabiele en snelle infrastructuur.

IT-netwerken zijn steeds vaker hybride uitgevoerd door de inzet van lokale (on premise) IT en online clouddiensten. De stabiele werking van de benodigde verbindingen is dan cruciaal. Een goed doordacht en uitgevoerd netwerkplan zorgt er dan voor dat je medewerkers inderdaad altijd van die IT en diensten gebruik kunnen maken.

Heb je oplossingen nodig bij je IT-vraagstukken? Neem dan direct contact op.

Internet toegang

q

Firewall beheer

Wifi

interne verbindingen

Wij werken aan de toekomst

Wij streven er naar een CO2-neutraal bedrijf te worden voor 2025. Daarom planten we nu al bij elke opdracht 5 bomen, en bij elke factuur 1 boom.

Draadloze verbindingen

Een stabiel draadloos netwerk begint bij goede dekking. Dit houdt in dat we per ruimte en locatie kijken naar de behoefte. Bij het inventariseren kijken we naar verschillende factoren zoals oppervlakte, type wanden/isolatie en montage mogelijkheden. Door middel van metingen bepalen we de locatie en het type Access Points.

Problemen met de dekking van je wifi?
Neem contact op.