Netwerk & IT-beheer

Stabiele en veilige verbindingen zijn de basis van een degelijk netwerk. Niet alleen wordt verondersteld dat de verbindingen eigenlijk altijd “werken”, ook wordt door de opkomst van de cloud een goede en snelle verbinding cruciaal.

Als we het over “het netwerk” hebben, dan bedoelen we de verbindingen: zowel binnen het netwerk, als erbuiten. Koppelingen en verbindingen tussen de apparatuur (binnen) en verbindingen naar het internet (buiten). Alle zaken die onder het netwerk vallen worden door ons geleverd, ingericht, beheert en bewaakt.

Meer weten over hoe we je verder kunnen helpen?
Neem dan zeker contact met ons op.

Waar moet je aan denken bij Netwerkbeheer?

Een netwerk bestaat uit veel verschillende verbindingen, koppelingen en apparaten. Denk aan de glasvezelverbinding, firewall, printers. We bouwen daarvoor de benodigde netwerken. Van eenvoudig tot complex, we zorgen voor een stabiele en snelle infrastructuur.

IT-netwerken zijn steeds vaker hybride uitgevoerd door de inzet van lokale (on premise) IT en online clouddiensten. De stabiele werking van de benodigde verbindingen is dan cruciaal. Een goed doordacht en uitgevoerd netwerkplan zorgt er dan voor dat je medewerkers inderdaad altijd van die IT en diensten gebruik kunnen maken.

Heb je oplossingen nodig bij je IT-vraagstukken? Neem dan direct contact op.

Internet toegang

q

Firewall beheer

Wifi

interne verbindingen

Draadloze verbindingen

Een stabiel draadloos netwerk begint bij goede dekking. Dit houdt in dat we per ruimte en locatie kijken naar de behoefte. Bij het inventariseren kijken we naar verschillende factoren zoals oppervlakte, type wanden/isolatie en montage mogelijkheden. Door middel van metingen bepalen we de locatie en het type Access Points.

Problemen met de dekking van je wifi?
Neem contact op.

Wij werken aan de toekomst

Wij streven er naar een CO2-neutraal bedrijf te worden voor 2025. Daarom planten we nu al bij elke opdracht 5 bomen, en bij elke factuur 1 boom.

Goed werkende hardware is van belang voor een goedwerkende ICT-Omgeving. Niet alleen omdat het rust geeft voor je medewerkers, maar ook omdat het een stuk efficiënter en veiliger werkt.

Een goede ICT-Omgeving is de basis van je organisatie in deze vernieuwende tijd. Als de IT niet goed functioneert, kun je je werk niet doen waardoor je klanten misloopt.

IT-beheer vraagt tijd en kennis. Bij Managed IT Services ondersteunen we je met het beheer van je IT-omgeving. IT-omgeving als in: de server(s), het netwerk en de werkplekken.

Meer weten over hoe we je verder kunnen helpen?
Neem dan zeker contact met ons op.

Waar moet je aan denken bij IT-beheer?

Direct-Networks kan helpen bij meerdere IT-oplossingen. Denk aan device management, het inrichten en onderhouden van boardrooms, het inrichten en onderhouden van werkplekken, maar ook zeker het inrichten van een back-up oplossing.

De meeste organisaties vergeten hoe kwetsbaar ze zijn op het gebied van ICT. Niets is dan fijner dan dat het beheert, wordt door een organisatie als Direct-Networks.

Heb je oplossingen nodig bij je IT-vraagstukken? Neem dan direct contact op.

Computers & laptops

Printers & randapparatuur

Werkplekbeheer

Back-up oplossingen