IT Beheer

Goed werkende hardware is van belang voor een goedwerkende ICT-Omgeving. Niet alleen omdat het rust geeft voor je medewerkers, maar ook omdat het een stuk efficiënter en veiliger werkt.

Een goede ICT-Omgeving is de basis van je organisatie in deze vernieuwende tijd. Als de IT niet goed functioneert, kun je je werk niet doen waardoor je klanten misloopt.

IT-beheer vraagt tijd en kennis. Bij Managed IT Services ondersteunen we je met het beheer van je IT-omgeving. IT-omgeving als in: de server(s), het netwerk en de werkplekken.

Meer weten over hoe we je verder kunnen helpen?
Neem dan zeker contact met ons op.

Waar moet je aan denken bij IT-Beheer?

Direct-Networks kan helpen bij meerdere IT-oplossingen. Denk aan device management, het inrichten en onderhouden van boardrooms, het inrichten en onderhouden van werkplekken, maar ook zeker het inrichten van een back-up oplossing.

De meeste organisaties vergeten hoe kwetsbaar ze zijn op het gebied van ICT. Niets is dan fijner dan dat het beheert, wordt door een organisatie als Direct-Networks.

Heb je oplossingen nodig bij je IT-vraagstukken? Neem dan direct contact op.

Computers & laptops

Printers & randapparatuur

Complete werkplekken

Back-up oplossingen

Wij werken aan de toekomst

Wij streven er naar een CO2-neutraal bedrijf te worden voor 2025. Daarom planten we nu al bij elke opdracht 5 bomen, en bij elke factuur 1 boom.

Hoe pakken we IT-Beheer aan?

IT-beheer vraagt tijd en kennis. Bij Managed IT Services ondersteunen we je met het beheer van je IT-omgeving. IT-omgeving als in: de server(s), het netwerk en de werkplekken.

Met de juiste tools houden we de apparaten in de gaten en voeren we installaties en updates uit. Mocht het nodig zijn dan grijpen we vroegtijdig in. De mate van ondersteuning is afhankelijk van de wensen van jouw organisatie. Alles voor een optimale IT-omgeving met een dienstverlening die daar bij past.

IT-Beheer hoeft niet duur te zijn

Vaak wordt gedacht dat het uitbesteden ontzettend duur is. Terwijl het eigenlijk pas duur wordt als er mensen binnen je
organisatie er tijd in moet steken terwijl er eigenlijk geen kennis aanwezig is. Daarom helpt Direct-Networks tegen goedkope tarieven bij jouw
ICT-vraagstukken. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem dan direct contact op!