Direct-Networks

Uw oplossing altijd dichtbij

Onze diensten

Webdevelopment & Design

Twee belangrijke onderdelen van het maken van een website is development & design. Een professionele site moet een strak design hebben, en goed zijn opgebouwd. Wij helpen u graag.

ICT dienstverlening

Direct-Networks houdt zich dagelijks bezig met IT-oplossingen voor bedrijven. Met de ICT dienst- verlening bij Direct-Networks nemen we al uw zorgen uit handen.

ICT hulp aan huis

Heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld uw desktop, laptop, printer, wifi of software? Direct-Networks helpt u graag met ICT service  vertrouwd bij u aan huis.

Direct-Networks lanceert wachtwoord manager

Direct-Networks lanceert wachtwoord manager

Direct-Networks lanceert wachtwoord manager We hebben eerder al eens een nieuwsbericht geschreven over 10 tips voor het maken van veilige wachtwoorden.We gaven daarin al het advies dat wachtwoorden moeilijker moesten worden gemaakt, en ook voor iedere site/app een...

Direct-Networks biedt vanaf nu ICT hulp aan huis

Direct-Networks biedt vanaf nu ICT hulp aan huis

Direct-Networks biedt vanaf nu ICT hulp aan huis Met veel plezier kondigen wij aan dat Direct-networks nu ICT-hulp aan huis biedt. Wij  kunnen u helpen met al uw ICT-vragen en problemen, waaronder installatie, configuratie, het oplossen van problemen en het upgraden...

10 tips voor veilige wachtwoorden

10 tips voor veilige wachtwoorden

10 tips voor veilige wachtwoorden Wist u dat 80% van de beveiligingslekken wordt veroorzaakt door zwakke, hergebruikte en gestolen wachtwoorden? Om maar een voorbeeld te noemen: De grote hack bij de Gemeente Hof van Twente werd veroorzaakt door het gebruik van een te...

Waarom je moet kiezen voor Direct-Networks?

Betaalbaar

Persoonlijk

Ambitieus

Over Direct-Networks

Direct-Networks is opgericht als game hosting bedrijf in 2019 onder de naam HostValues. Met dit bedrijf hadden we meer dan 400 diensten actief.

Na grote vraag vanuit de zakelijke markt op webhosting zijn we Direct-Networks gestart en hebben we HostValues verkocht. Vervolgens steeg de vraag nog verder binnen de wereld van IT en nu staan we hier.

Nu zijn we op de markt als actief IT-dienstverlener, en hebben we al meer dan 25 bedrijven mogen helpen bij hun IT vraagstukken.

Wij werken voor:

VosCars
Makezo techniek
Mansveld
Rijschool Eduard
Van keulen geschenken
HostValues
RZVitaal